Hamngatan 6A / Centralt / LINKÖPING

Slutpris
2 150 000 kr
Referensnummer
148 759
Boarea
86 kvm
Avgift
4 587 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Såld
2014-04-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hamngatan 6A såldes av oss 2014-04-11. Se alla våra försäljningar i LINKÖPING

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Centralt boende med privat läge högst upp i huset med hiss. Genomgående ljusinsläpp från tre väderstreck med vyer ut över Stångåns vattenspegel, Domkyrkan, S:t Larskyrkan och Cloetta Center. Entréhall med kapputrymme, ordentligt våtrum, kök med matplats, intilliggande matrum med skjutbara dubbeldörrar mot det rymliga vardagsrummet. Från vardagsrummet når man bostadens inglasade balkong, även härifrån med en tilltalande utsikt. Två sovrum med tillhörande garderobsförvaring. För er som söker ett mer ostört cityläge där man till fots kan ta sig till Linköpings nöjen. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.