Morotsvägen 15

Morotsvägen 15

Slutpris

4 450 000 kr


Ekängen— Linköping

Morotsvägen 15


Slutpris
4 450 000 kr

Ekängen— Linköping

Välkommen till ett boende med hög standard som ger livskvalitéer både inne som ute intill orört skogsområde, ett boende för er som vill finna sköna rekreationsmöjligheter i er vardag. På lugn adress i familjära Ekängen bor ni här naturskönt nära skog och vatten endast 10 min från centrala Linköping. Huset erbjuder en generös boendeyta om ca 202 kvm som komfortabelt värms upp via vattenburen golvvärme på vardera plan. I huset välkomnas man via den öppna ljusa hallen som mynnar ut till vardagsrummet med kamin och fönsterparti ut mot baksidans insynsskyddade poolområde. Ordentligt kök med rikligt av förvarings- och arbetsytor. Här finner ni också utrymme för en större matsalsmöbel. Entréplanet innehar även tre sovrum, två helkaklade våtrum med duschmöjlighet varav det ena utrymmet är vidlagt till husets groventré kombinerad med tvättstuga. Via hallens trapp når man via en angränsande dörr övre allrummet med fönsterparti ut mot baksidans gröna omgivningar, två vidlagda klädkammare/förråd som försörjer övervåningens klädesförvaring. På vardera sida om allrummet har vi två sovrummen om ca 16 kvm vardera med sovalkov. Centrerat på övre plan erbjuds det tredje stora våtrummet med platsbyggd dusch samt bastu med plats för fyra personer. Huset omges av stenläggningar som sammansluter fastighetens stora garage, förråd och gäststuga om ca 30 kvm. Altandörr från vardagsrummet leder en ut till baksidans ostörda uteplats med vidlagd uppvärmd pool. Här kan ni vistas och röra er fritt på tomten som mynnar vidare till skogens lummiga miljöer. Ekängen - ett växande område intill Roxen med bad- och båtliv, nära flertalet skolor samt täta kommunikationer med stadskärnan. Välkomna!


Referensnummer
124 642
Boarea
202 kvm
Driftkostnad
28 288 kr/år
Tomtarea
1 349 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-04-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.