Munkhagsgatan 148 / Johannelund / Linköping

Slutpris
1 020 000 kr
Referensnummer
148 073
Boarea
59.5 kvm
Avgift
2 834 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-04-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Munkhagsgatan 148 såldes av oss 2014-04-30. Se alla våra försäljningar i Linköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johannelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett fåtal trappsteg når ni enkelt denna bostad fördelad på 2 rum och kök. Välbevarad äldre standard, för er som vill bevara alternativt förverkliga er egen vision. Rymliga utrymmen med effektiva garderobslösningar i hall och sovrum. Kök med retrofärg, perstorpsbänkskiva och plats för matplatsmöbelframför fönster med utsikt ut mot grönområde. Ljust vardagsrum med stavparkett på golvet. Altandörr ut till bostadens balkong med eftermiddags- samt kvällssol. Johannelund - ett område med service via Johannelunds centrum, gångavstånd till Stångån med badplats, cykelavstånd till citykärnan och flertalet större arbetsplatser. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.