Munkhagsgatan 100 / Johannelund / Linköping

Slutpris
1 100 000 kr
Referensnummer
160 104
Boarea
72 kvm
Avgift
3 068 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Såld
2014-03-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Munkhagsgatan 100 såldes av oss 2014-03-15. Se alla våra försäljningar i Linköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johannelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus trerummare med gavelläge med fönsterpartier i tre väderstreck där solnedgången avnjuts från den ombonade balkongen. Kök, matplats och vardagsrum i fil genom byggnaden med inbringande ljus från morgon till kväll. I omtyckte Johannelund har ni tillgång till god service med eget centrum, goda kommunikationer till Linköpings stadskärna och de större arbetsplatserna. På sommarhalvåret med ett par stenkast nås även en nyanlagd badplats, volleybollplan och blivande sommarservering. Trivsamt motionsstråk året om längs med Stångåns strandpromenad. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.