Munkhagsgatan 70 / Johannelund / Linköping

2:a med renoveringsbehov

Slutpris
1 340 000 kr
Referensnummer
204 631
Boarea
54 kvm
Avgift
2 311 kr/mån
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Såld
2014-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Munkhagsgatan såldes av oss 2014-11-14. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Munkhagsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johannelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad 2:a med balkong mot innergården. Här finns möjlighet för dig som vill fixa och sätta din egen prägel på ditt boende. Lägenheten är mestadels i originalskick men med våtutrymme från 90-talet. Lugnt och trivsamt läge i Johannelund med närhet till Stångåns vackra promenadstråk, nyanlagd badplats och beachvolleyplan. Fina cykelvägar och bra kommunikationer in till city och universitetet.
Riksbyggen-förening med god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.