Munkhagsgatan 66 B / Linköping

Fräsch trea

Slutpris
1 610 000 kr
Referensnummer
45 400
Boarea
68 kvm
Avgift
2 846 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Såld
2014-10-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Munkhagsgatan såldes av oss 2014-10-31. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Munkhagsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Munkhagsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade trea, belägen högst upp i huset, med balkong. Lägenheten bjuder på ett nyrenoverat kök och fräscha ytskikt. Föreningen är välskött och har god ekonomi vilket speglas i de låga månadskostnaderna där bland annat bredband ingår. Lugnt och trivsamt läge i Johannelund med närhet till Stångåns vackra promenadstråk, nyanlagd badplats och beachvolleyplan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.