Orrgatan 1b / Tornhagen / Linköping

Slutpris
4 750 000 kr
Referensnummer
169 960
Boarea/biarea
204/82 kvm
Driftkostnad
47 805 kr/år
Tomtarea
640 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-05-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Orrgatan 1b såldes av oss 2014-05-24. Se alla våra försäljningar i Linköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tornhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stort klassiskt 50-talshus med putsad fasad gediget byggt med stora sällskapsytor. Här finner ni bevarade detaljer såsom blyinfattade fönster, gabondörrar, fönsterkornischer, flertalet utrymmen stavparkettgolv samt entréhall med kolmårdsmarmor. Huset fördelas med fyra sovrum, vardagsrum med intilliggande matsal och bibliotek, kök med matplats, övre allrum och två våtrum. Källarplan med gott om förvaringsutrymmen samt tvättstuga, verkstad och hobbyrum. Bred uppfart framför det integrerade dubbelgaraget. Trevlig hörntomt med kvällssol på den insynsskyddade lättskötta trädgårdstomten. Välkommen till Tornhagen ett citynära villaområde med närhet till Linköpings erbjudanden och service, samtidigt ha tillgång till närliggande strövområden i skog och natur.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.