Pilholmsvägen 9 / Hjulsbro - Holmen / Linköping

Slutpris
2 400 000 kr
Referensnummer
109 671
Boarea/biarea
98/129 kvm
Driftkostnad
32 443 kr/år
Tomtarea
1 033 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-01-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Pilholmsvägen 9 såldes av oss 2014-01-30. Se alla våra försäljningar i Linköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hjulsbro - Holmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Inspirerande 50-talshus där ni kan bibehålla befintlig retrostil eller renovera och anpassa boendet efter egna önskemål och behov. Två till fyra sovrum, generöst vardagsrum i fil med matplats, kök med matplats samt wc/bad. Källarplan med stora utrymmen där utrymme för kreativitet och visioner ges. Hobbyrum, verkstad, apparatrum, tvättstuga, matkällare och torkrum. Stor tomt om ca 1000 kvm där det finns platser som finner solen från morgon till sena kvällen. Inglasad altan på baksida, vidbyggt enbilsgarage som nås från husets källare, biluppfart med plats för två bilar. Hjulsbro-holmen nära Stångån med badplatser, Landeryds golfbana, sportföreningar, ICA, förskola och grundskola, ett område som bör tillfredställa hela familjen. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.