Rådjursvägen 48 / Ånestad / Linköping

Slutpris
2 675 000 kr
Referensnummer
141 419
Boarea/biarea
78/26 kvm
Driftkostnad
25 275 kr/år
Tomtarea
684 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-03-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Rådjursvägen 48 såldes av oss 2014-03-10. Se alla våra försäljningar i Linköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ånestad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med attraktivt läge intill lummig skogsdunge bor ni endast 7 min från Linköpings citykärna. Ett boende på ett plan med väldisponerade 78+26 kvm som erbjuder fyra sovrumsmöjligheter, kök med matplats, vardagsrum, wc/dusch, separat tvättstuga och apparatrum samt integrerat enbilsgarage. Ett boende för er som vill förverkliga er renoverings-/ombyggnadsvision alternativt bevara den välvårdade standarden. Här bor ni med hög service- och tillgänglighetsnivå med täta bussförbindelser, cykelbanor in till city och de stora arbetsplatserna, flera skolor, Berga och Ekholmens centrum. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.