Repslagaregatan 5 / Centralt / Linköping

Centralt belägen 1,5:a med bara någon minuts gångavstånd till tågstationen och city.

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
27 kvm
Avgift
1 507 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2015-01-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Repslagaregatan såldes av oss 2015-01-27. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Repslagaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I centrala Linköping finns denna mysiga lägenhet i charmigt hus från sent 1800-tal. Nybildad förening i byggnader från förra sekelskiftet med härlig takhöjd och bevarade detaljer. Med sitt läge nära stationen och Linköping citys utbud passar lägenheten utmärkt för såväl veckopendlaren som för studenten eller till första boendet. Lägenheten säljs möblerad om så önskas.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.