Repslagaregatan 5 / Centralt / Linköping

Nyrenoverad 4:a i Centrum

Slutpris
1 740 000 kr
Referensnummer
31 934
Boarea
83 kvm
Avgift
3 889 kr/mån
Såld
2014-10-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Repslagaregatan 5 såldes av oss 2014-10-07. Se alla våra försäljningar i Linköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I centrala Linköping med bara någon minuts promenadavstånd till stationen finns denna helt nyrenoverade lägenhet i charmigt 30-talshus. Lägenheten ligger högst upp i huset med sovrum som vetter mot innergården. Nybildad förening i byggnader från förra sekelskiftet med härlig takhöjd och bevarade detaljer. Planlösningen är fördelad på ett stort allrum med köksdel och tre bra sovrum, alla med fönster mot innergården. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin.
Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.