Ringholmsvägen 43 / Hjulsbro - Holmen / Linköping

Slutpris
2 500 000 kr
Referensnummer
157 335
Boarea/biarea
83/83 kvm
Driftkostnad
22 790 kr/år
Tomtarea
952 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med källare
Såld
2014-06-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Ringholmsvägen 43 såldes av oss 2014-06-17. Se alla våra försäljningar i Linköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hjulsbro - Holmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med trevligt läge på Holmen i Hjulsbro finner ni här ett välbevarat 60-tals hus. Lugnt läge med större tomt för er som söker ett boende där ni själva påverkar standardnivån på ert hem. Huset fördelas på entréplan med två sovrum, wc/dusch, kök med matplats, vardagsrum i fil med matrum alternativt sovrum. I källarplan finner ni praktiska förvarings- och hobbyutrymmen som t.ex. det integrerade bilgaraget. Installerad bergvärme -01 för ekonomisk och trygg drift, dränering utförd -98 med isolerskivor. Trivsamt område med närhet till bl.a. ICA, för- och grundskola, golfbana och Hjulsbrobadet. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.