Söderleden 3 / Johannelund / Linköping

Fräsch 3:a med balkong

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
3 407 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4
Såld
2017-08-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Söderleden såldes av oss 2017-08-23. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Söderleden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johannelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna stilrena 3:a på första plan. Bra planlösning med två kaklade wc, genomgående moderna och ljusa ytskikt, samt nytt kök i anslutning till lägenhetens rymliga vardagsrum. Ljus och välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Goda förvaringsutrymmen och trevlig balkong i sydostligt läge med utsikt över innergården. Ett bekvämt boende med flexibel inflytt som lämpar sig för såväl student som familj.

Här bor ni i en stabil HSB-förening med solid ekonomi och goda framtidsutsikter. Söderleden 3 ligger i ett lugnt och trevligt område med närhet till både Linköping city och vackra promenadstråk längs Stångån. På bekvämt gångavstånd finns även Johannelunds centrum med livsmedelsaffär, vårdcentral, apotek, förskola, mm.

Med en låg avgift om 3407 kr/mån inkluderas värme, vatten, bostadsrättstillägg, bredband (250/100), tv-basutbud, ip-telefoni, förråd samt matkällare.
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration