Sök Meny
Såld

Linköping - Johannelund / Söderleden 3

Fräsch 3:a med balkong

Välkommen till denna stilrena 3:a på första plan. Bra planlösning med två kaklade wc, genomgående moderna och ljusa ytskikt, samt nytt kök i anslutning till lägenhetens rymliga vardagsrum. Ljus och välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Goda förvaringsutrymmen och trevlig balkong i sydostligt läge med utsikt över innergården. Ett bekvämt boende med flexibel inflytt som lämpar sig för såväl student som familj.

Här bor ni i en stabil HSB-förening med solid ekonomi och goda framtidsutsikter. Söderleden 3 ligger i ett lugnt och trevligt område med närhet till både Linköping city och vackra promenadstråk längs Stångån. På bekvämt gångavstånd finns även Johannelunds centrum med livsmedelsaffär, vårdcentral, apotek, förskola, mm.

Med en låg avgift om 3407 kr/mån inkluderas värme, vatten, bostadsrättstillägg, bredband (250/100), tv-basutbud, ip-telefoni, förråd samt matkällare.
Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Linköping / Johannelund
Söderleden 3
Slutpris: 1 800 000 kr
Boarea: 77 kvm
Avgift: 3 407 kr/mån
Driftkostnad: 275 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 1 av 4
Såld: 2017-08-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Östergötland / Linköping / Söderleden