Tegskiftesgatan 189 / Mjärdevi / Linköping

Slutpris
970 000 kr
Referensnummer
143 964
Boarea
69 kvm
Avgift
4 486 kr/mån
Driftkostnad
600 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
2-plans radhus
Såld
2014-08-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tegskiftesgatan 189 såldes av oss 2014-08-17. Se alla våra försäljningar i Linköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mjärdevi är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle för er som söker en marklägenhet på hörntomt med egen trädgård. Ljus och trivsam bostadsmiljö med ljusinsläpp från tre väderstreck. Välplanerade 69 kvm, entréhall med kapputrymme, kök med matplats, vardagsrum med utgång till baksidans uteplats, sovrum med garderobsförvaring samt intilliggande wc/bad.
Stenlagd uteplats på, nylagd träaltan, fina inhägnade gräsytor med utrymme för trädgårdsland, utemöblemang etc. Här bor ni i lugnt område med god närservice och kommunikation. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.