Jakobstorpsvägen 20 / Ljungsbro / Linköping

Slutpris
2 276 000 kr
Referensnummer
103 320
Boarea/biarea
118/7 kvm
Driftkostnad
28 051 kr/år
Tomtarea
237 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
2-plans parhus
Såld
2014-04-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Jakobstorpsvägen 20 såldes av oss 2014-04-24. Se alla våra försäljningar i Ljungsbro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ljungsbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På bilfri adress finner ni här ett yteffektivt parhus med lekplats och grönområde intill husknuten. Här finner ni ett boende där interiör som exteriör på senare år genomgott renoveringar och underhåll. Två helkaklade våtrum, nyare kök öppet mot matplats och vardagsrum, tre sovrum varav det större med klädkammare, ett övre allrum, separat tvättstuga och groventré vidlagt till köket. Baksida med kvällssol på altanen med större delar under tak, morgonsolen möter man på framsidans stenlagda sida. Ljungsbro - ett växande område med närservice via bl.a. ICA Brunnby, grundskola, sportföreningar, kommunikation och inte minst närhet till Göta Kanals bad- och motionsliv. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.