Krassevägen 6D / Ljungsbro / Linköping

Slutpris
995 000 kr
Referensnummer
109 866
Boarea
86.5 kvm
Avgift
3 700 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-05-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Krassevägen 6D såldes av oss 2014-05-24. Se alla våra försäljningar i Ljungsbro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ljungsbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus modern 3 rok på andra plan med egen balkong vid lugnt läge mellan Göta Kanal och Motala ström. Genomgående hög standard med helkaklat våtrum, kök med bl.a. fullhöjd kyl och frys, diskmaskin samt matplats. Samtliga utrymmen i bostaden värms upp via vattenburen golvvärme. Stort vardagsrum med intilliggande rymlig balkong, två sovrum, eget separat tvättrum. Två förråd varav ett isolerat förråd intill bostaden. Ytterligare förvaring på husets vind som nås via vindslucka från bostaden! Ljungsbro ett naturnära område med all tänkbar service på gångavstånd, välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.