Krassevägen 8A / Ljungsbro / Linköping

Slutpris
1 840 000 kr
Referensnummer
144 238
Boarea
86.5 kvm
Avgift
3 700 kr/mån
Driftkostnad
850 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Såld
2014-05-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Krassevägen 8A såldes av oss 2014-05-19. Se alla våra försäljningar i Ljungsbro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ljungsbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

MARKPLAN - Trevlig marklägenhet med egen trädgårdstomt med utrymme för mindre planteringar och utemöbler. En modern bostad uppförd -08 med komfortabel vattenburen golvvärme samt mekanisk ventilation för en trivsam inomhusmiljö. Genomgående hög standard med parkettgolv, tapetserade väggar, helkaklat våtrum samt separat tvättstuga och apparatrum. Stenlagd uteplats på framsida, inglasat uterum samt altandäck vid bostadens bakgård som nås utifrån samt från vardagsrummet. Ljungsbro ett trivsamt område med allmänservice och närhet till strövområden längs med Göta Kanal. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.