Nytorpsvägen 2 / Ljungsbro / Linköping

Slutpris
2 600 000 kr
Referensnummer
159 541
Boarea
126 kvm
Driftkostnad
30 392 kr/år
Tomtarea
386 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-04-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Nytorpsvägen 2 såldes av oss 2014-04-04. Se alla våra försäljningar i Ljungsbro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ljungsbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsamt boende på lugn adress i Ljungsbro med hörnläge. Ljust och modernt hem med renoverade våtrum och kök, separat tvättstuga/groventré, tre-fyra sovrum, två sällskapsrum. Stor uteplats delvis under tak där man insynsskyddat kan vistas. Tomten rymmer även plats för pool, studsmatta eller dylikt. Enbilscarport med bakomliggande förråd, breddad uppfart, installerad fjärrvärme -13 och indragen fiber. Barnvänligt område med egen lekplats inom samfälligheten, nära till ICA, gångavstånd till flera skolor och busshållplatser. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.