Nytorpsvägen 55B / Ljungsbro/Brunnby / LJUNGSBRO / Linköping

Slutpris
1 350 000 kr
Referensnummer
32 814
Boarea
89 kvm
Avgift
3 958 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-10-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nytorpsvägen 55B såldes av oss 2014-10-17. Se alla våra försäljningar i LJUNGSBRO

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ljungsbro/Brunnby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en modern trerummare med balkong och uteplats i familjära Ljungsbro/Brunnby. Luftig och ljus bostad med genomgående parkettgolv och nya ytskikt på väggar. Större vardagsrum med plats för matplats och soffmöblemang, utgång härifrån till bostadens insynsskyddade balkong. Två sovrum, wc kombinerad tvätt samt en vind med goda förvaringsmöjligheter. Här bor ni i lugnt område med strövstråk i grönområden som t.ex. längs med Göta Kanal där ni även finner badmöjlighet från kanalens flertalet bryggor. Gångavstånd till för- och grundskola, ICA och busshållplats med goda kommunikationer till Linköping och Motala. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.