Skarpåsenvägen 15

Skarpåsenvägen 15

Slutpris

460 000 kr


Ljungsbro— Linköping

Skarpåsenvägen 15


Slutpris
460 000 kr

Ljungsbro— Linköping

Sommaridyll intill Göta kanal!

Välkommen till ditt drömfritidshus i natursköna Ljungsbro, med en fantastisk placering precis vid Göta kanal. Här kan du koppla av på en rymlig och grönskande tomt med frodiga plommon- och körsbärsträd. Njut av utsikten från det rymliga trädäcket eller den inglasade verandan, båda med vy över kanalen.

Huset är utrustat med indragen el, och köket har spisplattor och kylskåp för bekväm matlagning. Sovrummet är mysigt och inbjudande, perfekt för en god natts sömn. En mulltoalett finns tillgänglig för bekvämlighet, och utomhus finns en praktisk diskstation med varmvattenberedare. Sommarvatten fås via egen brunn med pump.

Detta charmiga fritidshus erbjuder en fridfull tillflyktsort i en vacker miljö. Den direkta närheten till Göta kanal ger unika möjligheter till rekreation och avkoppling i en historisk och naturskön omgivning.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
29/9 kvm
Arrende
4 000 kr/år
Driftkostnad
3 243 kr/år
Tomtarea
1 300 kvm
Rum
1 rum (1 sovrum)
Såld
2024-07-15

Mäklarhuset Linköping

Denna fritidshus på Skarpåsenvägen såldes av oss 2024-07-15. Se alla våra försäljningar i Ljungsbro samt även på Skarpåsenvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.