Södra Cloettavägen 127 / Ljungsbro / Linköping

Slutpris
1 200 000 kr
Referensnummer
166 416
Boarea
80 kvm
Driftkostnad
24 500 kr/år
Tomtarea
824 kvm
Såld
2014-05-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Södra Cloettavägen 127 såldes av oss 2014-05-19. Se alla våra försäljningar i Ljungsbro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ljungsbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna villa med lummigt läge i Södra Ljungsbro, för er som vill bevara befintlig charm med renoveringsbehov eller för er som drömmer om att bygga nytt. Nybyggnadsår 1920 där man senare 1974 valde att bygga till huset för att få ett större kök och badrum. I Ljungsbro bor ni med närhet till skolor, mataffär, Ljungsbro simhall och trevliga strövområden bl.a. längs med Göta Kanal. På tomten finns gäststuga och garage med tillhörande förrådsutrymmen. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.