Stovägen 13 / Mantorp / Mjölby

Nyproducerad villa i barnvänligt område!

Slutpris
3 990 000 kr
Tomtarea
1 200 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-10-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Stovägen såldes av oss 2017-10-09. Se alla våra försäljningar i Mantorp samt även på Stovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mantorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Stovägen 13 och detta nyproducerade Hjältevadshus i absoluta toppskick. Bli först med att bo i denna fantastiska villa om 178 välplanerade kvadratmeter.

Hela huset har genomgående parkettgolv och fina materialval i så väl kök som våtutrymmen. Här är det bara att flytta in och börja trivas.

Stor altan om ca 100 kvm som sträcker sig längst tre sidor av huset och erbjuder sol från morgon till kväll. Plan, lättskött gräsmatta med gott om plats för lek och bus. Vattenburen golvvärme på hela entréplanet.

Ett hus som inte får missas - välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.