Borenshultsgatan 40 / Borenshult / Motala

Stor familjevilla i lugna och natursköna Borenshult

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea/biarea
162/116 kvm
Driftkostnad
29 823 kr/år
Tomtarea
686 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2017-10-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Borenshultsgatan såldes av oss 2017-10-08. Se alla våra försäljningar i Motala samt även på Borenshultsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Borenshult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fräsch och rymlig familjevilla i natursköna och lugna Borenshult. Omhuldad av grönska och med härlig vy över grannskapet mot sjön Boren ligger Borenshultsgatan 40. Här finner ni en väl tilltagen familjevilla med gott om plats även för den stora familjen. Bostadsytan på 162 kvm är fördelad på två plan med sju rum och kök varav hela sex sovrum. Modernt kök med gasspis och vardagsrum med värmande braskamin. Därtill finns ytterligare plats i hel källare med bland annat biorum, nyinrett hemmaspa, tvättstuga m.m. Lättskött trädgård med vackra stenpartier samt stort härligt soldäck på trädgårdssidan. I området finns sköna promenadstråk längs Göta kanal och bara några minuter till Borenhults slussar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration