Herrebrogatan 84 / Skarphagen / Norrköping

Unik arkitektritad 1-plans hus

Slutpris
5 300 000 kr
Boarea/biarea
230/20 kvm
Driftkostnad
45 133 kr/år
Tomtarea
1 110 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2020-07-31
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Herrebrogatan såldes av oss 2020-07-31. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Herrebrogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skarphagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kan vi stolt presentera detta unika arkitektritade 1-plans hus med en boarea om 230 kvm där bland annat trädgården är fastighetens trumfkort. Här har du ett perfekt hem om du gillar att samla släkt och vänner eller om du behöver plats för den stora familjen. Det stora vardagsrummet är ett perfekt utrymme för middagar eller andra tillställningar, det är som skräddarsytt för mingel och umgänge. I huset är det Josef Frank tapeter i ett flertal rum.

Från den välkomnande hallen når du altanen och den fantastiska trädgården där man kan sitta långt in på hösten. I den lummiga trädgården hittar du kanske Norrköpings finaste Magnolia.

Skarphagen är ett lugnt område som ligger sydväst om Norrköpings centrum och väster om Ektorp. Här har du skolor, vårdcentral och ett centrum. Det är bra bussförbindelser och du tar dig snabbt ut på E22 och E4. I området finns många grönytor, bl a Folkets Park. Det är även nära till Vrinnevisjukhuset och Vrinneviskogen.

Här finns det mesta man kan önska sig. Välkommen att kontakta mäklare för mer information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten