Herrebrogatan 84

Herrebrogatan 84

Slutpris

5 300 000 kr


Skarphagen— Norrköping

Herrebrogatan 84


Slutpris
5 300 000 kr

Skarphagen— Norrköping

Unik arkitektritad 1-plans hus

Nu kan vi stolt presentera detta unika arkitektritade 1-plans hus med en boarea om 230 kvm där bland annat trädgården är fastighetens trumfkort. Här har du ett perfekt hem om du gillar att samla släkt och vänner eller om du behöver plats för den stora familjen. Det stora vardagsrummet är ett perfekt utrymme för middagar eller andra tillställningar, det är som skräddarsytt för mingel och umgänge. I huset är det Josef Frank tapeter i ett flertal rum.

Från den välkomnande hallen når du altanen och den fantastiska trädgården där man kan sitta långt in på hösten. I den lummiga trädgården hittar du kanske Norrköpings finaste Magnolia.

Skarphagen är ett lugnt område som ligger sydväst om Norrköpings centrum och väster om Ektorp. Här har du skolor, vårdcentral och ett centrum. Det är bra bussförbindelser och du tar dig snabbt ut på E22 och E4. I området finns många grönytor, bl a Folkets Park. Det är även nära till Vrinnevisjukhuset och Vrinneviskogen.

Här finns det mesta man kan önska sig. Välkommen att kontakta mäklare för mer information.


Boarea/biarea
230/20 kvm
Driftkostnad
45 133 kr/år
Tomtarea
1 110 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2020-07-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.