Krogsfall Mellangården / Törnevik / Rimforsa / Linköping

Slutpris
4 200 000 kr
Referensnummer
166 726
Boarea
190 kvm
Driftkostnad
25 750 kr/år
Tomtarea
2 087 kvm
Såld
2014-04-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Krogsfall Mellangården såldes av oss 2014-04-30. Se alla våra försäljningar i Rimforsa

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Törnevik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För er som söker en nyare lantidyll med ca 30 min från city intill Järnlundens naturrika bad- och båtliv. Här finner ni kvalité och frihet med ett gediget hus från -07 om ca 190 kvm fördelat på två plan. Husets ockergula dubbeldörr leder er in till det ombonade detaljrika hemmet. Här finner ni kvalitéer som förhöjer trivselkänslan som bl.a. platsbyggt "bonnkök", murad eldstad, vitlutade trägolv, djupa fönsternischer och varma golv via de vattenbrurna golvslingorna på entréplanet. Öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum med vinkel, stort wc/dusch (förberett för bastu) samt separat groventré/tvättstuga kombinerat med jordvärmecentralen. Övre plan med större allrum, tre-fyra sovrum, samtliga rum med tillhörande garderobsförvaring och helkaklad wc/dusch med golvvärme. Infälld ledbelysning i samtliga fönsternischar för trivsam belysning när skymningen kommer. Dubbelgarage med förrådsdel, dubbelcarport, brygga med intilliggande husbåt. Större tomt om ca 2000 kvm samt indragen fiber. Här finns utrymme för alla sorters intressen för hela familjen inne som ute. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.