Krogsfall Mellangården

Krogsfall Mellangården

Slutpris

4 200 000 kr


Törnevik— Rimforsa— Linköping

Krogsfall Mellangården


Slutpris
4 200 000 kr

Törnevik— Rimforsa— Linköping

För er som söker en nyare lantidyll med ca 30 min från city intill Järnlundens naturrika bad- och båtliv. Här finner ni kvalité och frihet med ett gediget hus från -07 om ca 190 kvm fördelat på två plan. Husets ockergula dubbeldörr leder er in till det ombonade detaljrika hemmet. Här finner ni kvalitéer som förhöjer trivselkänslan som bl.a. platsbyggt "bonnkök", murad eldstad, vitlutade trägolv, djupa fönsternischer och varma golv via de vattenbrurna golvslingorna på entréplanet. Öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum med vinkel, stort wc/dusch (förberett för bastu) samt separat groventré/tvättstuga kombinerat med jordvärmecentralen. Övre plan med större allrum, tre-fyra sovrum, samtliga rum med tillhörande garderobsförvaring och helkaklad wc/dusch med golvvärme. Infälld ledbelysning i samtliga fönsternischar för trivsam belysning när skymningen kommer. Dubbelgarage med förrådsdel, dubbelcarport, brygga med intilliggande husbåt. Större tomt om ca 2000 kvm samt indragen fiber. Här finns utrymme för alla sorters intressen för hela familjen inne som ute. Välkomna!


Referensnummer
166 726
Boarea
190 kvm
Driftkostnad
25 750 kr/år
Tomtarea
2 087 kvm
Såld
2014-04-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.