Linnäs Sjöbacka 1 / Rimforsa / Kinda

Stuga med sjönära läge och brygga i Åsunden.

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea
67 kvm
Driftkostnad
12 244 kr/år
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-05-03
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Linnäs Sjöbacka såldes av oss 2018-05-03. Se alla våra försäljningar i Rimforsa samt även på Linnäs Sjöbacka

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rimforsa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns en unik chans att förvärva ett riktigt sommarparadis vid Åsundens strand. Linnäs Sjöbacka ligger med ostört läge som sista hus vid vägs ände men ändå med närhet till affär och närservice. Här finns det mesta du kan önska dig av ditt säsongsboende med underbar natur och ett av Östergötlands mest populära sjösystem intill husknuten. Högt belägna och väl underhållna byggnader med fantastisk utsikt över vattnet samt tillgång till strand med egen brygga i Åsunden. Huvudbyggnad innehållande storstuga med öppna sällskapsytor, modernt och lättarbetat kök samt hela tre sovrum. Dessutom finns gott om utrymme i flertalet sidobyggnader. Visst lösöre kan ingå om så önskas.
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration