Sök Meny
Såld

Mjölby / Skänninge / Skeppsås Kvinneby södergård flygeln 1

Lantligt belägen familjevilla

Välkommen till en rymlig familjevilla med lantligt läge i Skeppsås utanför Skänninge. Här finner ni ett Hjältevadshus uppfört 2006 med plats för hela familjen. Modern planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum samt stora sociala ytor både på entréplan och en trappa upp. Boytan om 169 kvm är fördelad på tre sovrum, rymligt kök, vardagsrum med värmande braskamin, två badrum samt ett stort allrum på övre plan vilket kan avdelas till ytterligare ett sovrum om så önskas. Stort dubbelgarage med plats för två bilar och lite till. Skeppsås ligger med bekvämt pendlingsavstånd till Linköping, Motala, Mjölby och Skänninge. Skolbussen stannar alldeles i närheten. Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Mjölby / Skänninge
Skeppsås Kvinneby södergård flygeln 1
Slutpris: 2 750 000 kr
Boarea: 169 kvm
Driftkostnad: 19 270 kr/år
Tomtarea: 2428 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-02-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Östergötland / Skänninge / Skeppsås Kvinneby Södergård Flygeln
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.