Skeppsås Kvinneby södergård flygeln 1 / Skänninge / Mjölby

Lantligt belägen familjevilla

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea
169 kvm
Driftkostnad
19 270 kr/år
Tomtarea
2 428 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-02-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Skeppsås Kvinneby Södergård Flygeln såldes av oss 2017-02-19. Se alla våra försäljningar i Skänninge samt även på Skeppsås Kvinneby Södergård Flygeln

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skeppsås Kvinneby Södergård Flygeln är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en rymlig familjevilla med lantligt läge i Skeppsås utanför Skänninge. Här finner ni ett Hjältevadshus uppfört 2006 med plats för hela familjen. Modern planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum samt stora sociala ytor både på entréplan och en trappa upp. Boytan om 169 kvm är fördelad på tre sovrum, rymligt kök, vardagsrum med värmande braskamin, två badrum samt ett stort allrum på övre plan vilket kan avdelas till ytterligare ett sovrum om så önskas. Stort dubbelgarage med plats för två bilar och lite till. Skeppsås ligger med bekvämt pendlingsavstånd till Linköping, Motala, Mjölby och Skänninge. Skolbussen stannar alldeles i närheten. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration