Tyketorpsgatan 69 / Tyketorp / Söderköping

Slutpris
1 680 000 kr
Referensnummer
159 375
Boarea/biarea
105/105 kvm
Driftkostnad
27 000 kr/år
Tomtarea
779 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med källare/souterräng
Såld
2014-06-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Tyketorpsgatan 69 såldes av oss 2014-06-09. Se alla våra försäljningar i Söderköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tyketorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välvårdad fin familjevilla med högt läge i populära Tyketorp. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till Söderköpings centrala utbud. Väldisponerade ytor med tre-fem sovrum, flertalet sällskapsutrymmen på entréplan samt nedre plan. Rymligt vardagsrum med matplatsdel, öppen planlösning mot kök samt fönsterparti och altandörr ut till baksidans södervända altan. Två våtrum, separat tvättstuga, apparatrum och verkstad med installerad bergvärme för säker och ekonomisk drift. Lummig trädgårdstomt i två etage som omges av häckar, bärbuskar och fruktträd. Här finner ni er egen rekreationsplats där man kan finna solen från morgon till kväll. Gång- och cykelavstånd till både för- och grundskola samt övrig service. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.