Åsby Lillgård / Väderstad / Mjölby

Slutpris
1 520 000 kr
Referensnummer
135 118
Boarea/biarea
211/21 kvm
Driftkostnad
33 500 kr/år
Tomtarea
2 570 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ¾ plan med delvis källare
Såld
2014-06-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Åsby Lillgård såldes av oss 2014-06-12. Se alla våra försäljningar i Väderstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väderstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För er som drömmer om ett boende på landet med milsvida vyer över östgötaslätten där ni ostört vistas och får njuta av naturens växlingar. Mysigt representativt större boende med många möjligheter ca 40 min från Linköping. Här finner ni ett hus med karaktär och charm bevarade såsom två fungerande kakelugnar, stora sällskapsrum samt generöst om fönsterpartier för en ljus inomhusmiljö. Huset är fördelat på två plan där vinkel på båda plan byggdes till -76, huset härstammar från -27. Med sju rum varav fyra-fem sovrum, två våtrum, separat tvättstuga, två entréhallar, allrum samt vardagsrum och matsal i fil erbjuds ni här utrymmen för alla tillfällen. På fastigheten finner ni också ett dubbelgarage med gjuten platta, intilliggande verkstadsdel samt loft över hela byggnaden. Förråd/vedbod även det med loft. Kring huset finns flera uteplatser belagda för att bemöta solen från morgon till kväll. Längs med husets långsida finner ni ett uppfört soldäck med bästa söderläge, här finns utrymme för långbord och spabad. Geografiskt läge med promenadavstånd till Tåkerns fågelsjö, närhet till golfbana, Ombergs naturreservat liksom Vadstenas kulturreservat. Ostört läge på landet med många möjligheter, välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.