Björnbärsvägen 4 / Kaggebo / Valdemarsvik

Vackert timmerhus beläget i populära Kaggebo

Slutpris
1 010 000 kr
Boarea
47 kvm
Driftkostnad
18 638 kr/år
Tomtarea
1 617 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-11-19
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på björnbärsvägen såldes av oss 2019-11-19. Se alla våra försäljningar i Valdemarsvik samt även på björnbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kaggebo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du denna unika möjlighet att bli ägare till detta vackra timmerhus om 47 kvm med en tomt på 1617 kvm. Detta fritidshus är belägget i Kaggebo som ligger vid Edsviken och är ett stort, mycket välskött och populärt fritidshusområde. Här har du flertalet sovrum och ett stort vardagsrum som ligger i anslutningen till köket. På tomten står en gäststuga där du har både ett sovrum och duschrum. På denna stora tomt har du en blandning av en fin grön gräsmatta och berg.

Timmerhus har flera stora fördelar, bland annat hållbarheten, såväl fysiskt som ur ett ekologiskt perspektiv, och dels möjligheterna att skapa ett sunt och behagligt inomhusklimat.

I området har du tillgång till fina gemensamhetsanläggningar. Här finns ett poolområde med bassäng, dusch, bastu och tennisbanor. Du har även tillgång till fina och välordnade promenadstråk, två havsbadplatser och du har möjlighet att hyra båtplats. Välkommen att anmäla dig till visningen på vår hemsida eller till ansvarig mäklare på 0738185468.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.