Rönö / Vikbolandet / Norrköping

Unik havsfastighet med 1.5 km strandlinje i söderläge. 115 ha mark, 94 ha vatten, flera bostadshus!

Pris
25 000 000 kr
Boarea
1 275 kvm
Totalareal
209,4100 ha
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse Budgivning

Välkomna till denna vackra gård i St: Annas Skärgård 50 minuter öster om Norrköping. Totalt 209 Ha varav 65 Ha skog med stora exploateringsmöjligheter och jakträtt i en helt ostörd skärgård. Här finns möjlighet att driva kommersiell verksamhet såsom kursgård, vårdboende, vilohem, rekreationsanläggning, hästverksamhet eller liknande. Varför inte privatboende..? På fastigheten finns flera bostadshus, ekonomibyggnader, stall och verkstad. Alla byggnader är i gott skick och löpande underhållna. Bergvärme i fem av byggnader. Det finns en 3,5 km lång slinga genom skogen och utefter havet för promenader och ridning. Slingan är fullt körbar med traktor, bil eller sulky. Det finns en magisk tjärn mitt inne i skogen och en egen ö. Ett ställe som skänker lugn och harmoni! Välkomna på visning!

Bilder
Sponsrade länkar
"Hotellet"
"Huvudbyggnad, vardagsrum"
Visa alla 95 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta
Beskrivning
Byggnadssätt
 • Allmän information
  "Huvudbyggnaden"
  Bergvärme 2018. Ca 300 kvm med 2 st kontorsrum, kök, stort vardagsrum med matplats på ca 60 kvm samt ett sovrum. På ovanvåning finns det 3 st sovrum med trägolv och målade väggar samt ett stort allrum med takfönster.

  "Annex"
  Bergvärme 2018. Ca 100 kvm fördelat på kök, vardagsrum och 2 sovrum.

  "Hotellet"
  Byggt 1991 med 6 dubbelrum med parkettgolv och målade väggar samt 3 st duschrum med plastmatta och kaklade väggar i längan i den högra delen av byggnaden. Resterade del av byggnaden utgörs av en boendedel, totalt 390 kvm. Huvudentré, vardagsrum, matsal och arbetsrum med parkettgolv och målade väggar. Kök med spishäll, fläkt, diskmaskin, kyl och frys.

  "Hotellannexet"
  Byggnaden ligger snett bakom hotellet till vänster. Består av ca 60 kvm fördelat på 2 rum med parkettgolv och målade väggar. Golvvärme. Duschrum med plastmatta och kaklade väggar.

  "Kurslokalbyggnad"
  Bergvärme 2018. Kurslokalen ca 100 kvm. På ovanvåningen finns 2 st dubbelrum. Bottenplan finns det gamla pannrummet med den nya bergvärmen.

  "Matsalen"
  Bervärme 2018. Ca 120 kvm innehållande kök med matsal för 24-32 personer. Kök med plastmatta, diskmaskin, kyl och frys, spis och fläkt. I Källare med klinkergolv och stort matkällarförråd. På ovanvåning är det 2 st dubbelrum samt duschrum med plastmatta och kaklade väggar.

  "Poolhuset"
  Vattenburen el. Ca 100 kvm fördelat på 3 dubbelrum, vardagsrum med öppen spis, stor bastu för ca 20 personer, relaxavdelning med utgång till stor stenlagd uteplats med pool 5x9m med poolgard.

  "Torpet Nyaborg"
  Ett torp om ca 50 kvm med storstuga med trägolv och öppen spis, kök med kyl/frys, spis samt diskmaskin och två sovrum på ovanvåning med plastmatta och tapetserade väggar.

  "Utposten"
  Vattenburen el. Golvvärme. Byggt 1991 med ett stort rum om ca 35 kvm. Hall med parkettgolv och målade väggar. Rum med parkettgolv samt braskamin. Duschrum med plastmatta och kaklade väggar.

  "Stallet"
  9 st stora boxar samt stor spolplatta.

  "Ladan"
  Garagedel med betonggolv om ca 250 kvm med loge. Verkstadsdel om ca 80 kvm med stora portar. Kontorsdel ca 20 kvm. Stor tvättstuga, stort torkrum och linneförråd om ca 70 kvm. Växthus ca 20 kvm. Stor tvättplatta utanför.

  "Traktorgaraget"
  Stor garagedel för traktor. Dieseltankrum med tankstation utanför. Förrådsrum.

  "Elverket"
  Innehållande en Deutz diesel V8 som försörjer hela gården vid strömavbrott. I byggnaden finns en tank som även är förbunden med tanken om påfyllning behövs.

  "Miljöstation"
  Separat byggnad. Gott om utrymme för sortering och förråd.
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  1154064 kvm (Tomtareauppgifter enligt lantmäteriet)
 • Vattenareal:
  940000 kvm
Ekonomi
 • Fastighetsskatt:
  31 727 kr/år
 • Upplåtelseform:
  Småhus
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Sponsrade länkar
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Karta & platser
Klicka här för att börja använda kartan
Närliggande platser & landmärken
 • Kommunikationer
  Isnäs vägkors
  6,68 km
  Brytsebo
  6,76 km
  Jonsbergs prästgård
  6,84 km
  Dröstorp
  6,98 km
  Gåsåker
  7,03 km
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Vatten
 • 628 m
 • 2 min
 • 3 min
 • 12 min
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier