Västerlösa England 2 / Västerlösa / Vikingstad / Linköping

Slutpris
2 380 000 kr
Referensnummer
129 069
Boarea
127 kvm
Driftkostnad
25 569 kr/år
Tomtarea
2 799 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-04-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Västerlösa England 2 såldes av oss 2014-04-08. Se alla våra försäljningar i Vikingstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerlösa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljust moderniserat enplansboende med stort dubbelgarage, inhägnad tomt intill lummigt skogsområde med sköna promenadstråk. Väl underhållet hus med tre sovrum, kök med matplats i burspråk, stort vardagsrum med fungerande eldstad, två våtrum och separat tvättstuga. Förråd om 25 kvm, stort dubbelgarage med nya elportar och renoverade ytskikt. Samtliga byggnader ommålade -13. Här bor ni med naturrika omgivningar på stor trädgårdstomt med plats för er som drömmer om pool, boulebana, studsmatta och dylikt. 20 minuters pendlingsavstånd till Linköpings citykärna. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.