Slutpris

450 000 kr


Immeln— Östra Göinge


Slutpris
450 000 kr

Immeln— Östra Göinge

Tomt vid vackra skön Immeln och underbar bokskog!

Bo i underbar bokskog på en härlig naturtomt intill vackra skön Immeln. Tomten, som är på 2 183 kvm, är belägen nära Immeln men har ej sjöutsikt. Det finns inget krav på att man som ägare skall bebygga tomten inom en viss tid men med en byggrätt på 200 kvm ges här möjlighet att förverkliga sitt drömboende och få leva i nära kontakt med naturen med tillgång till grillplatser, badbryggor och båtplats. Fantastisk miljö med ett rikt djur- och fågelliv och med naturupplevelser såsom bad, fiske, ridning, golf m.m. Immeln är Skånes tredje största sjö med utmärkt fiske.
Kommunalt V/A kommer att kopplas in vid tomtgräns av Östra Göinge kommun. Tomterna i området nås via privat väg som låses med vägbom. Under "Dokument och länkar" finns en översiktskarta samt "Himmelns" hemsida där du hittar mer information om området.
Immeln är belägen i Östra Göinge kommun med 2 mils avstånd från Kristianstad och Malmö på 12 mils avstånd.


Tomtarea
2 183 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
ÖSTRA GÖINGE GYVIK 1:74
Såld
2022-01-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.