Svanvägen 4 / Abbekås / Skurup

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
95.5 kvm
Avgift
4 500 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-09-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Svanvägen såldes av oss 2019-09-19. Se alla våra försäljningar i Abbekås samt även på Svanvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Abbekås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I mysiga Abbekås med 1 km ner till havet finner ni den här praktiska villan i bostadsrättsform om 95 kvm. Byggt 2018 så allt är fortfarande väldigt nytt och fräscht. Egen trädgård med stenlagd uteplats, gräsmatta, häck och separat förråd. Utsikt mot föreningens grönområde. Inne i huset möts man av en rymlig hall med förvaring, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med ett vitt Marbodalkök och vita vitvaror. Stort badrum med dusch samt extra gästtoalett. Separat tvättstuga med egen entré. Idag är det två sovrum med möjlighet att göra om allrummet till ett tredje om man sätter i en dörr. Sovrummen är rymliga och har bra förvaring med garderober och en klädkammare i det största sovrummet. Ett bekvämt boende med låga driftkostnader. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.