Lungörtsvägen, HUS C lgh C2:3

Lungörtsvägen, HUS C lgh C2:3

Slutpris

1 270 000 kr


Täppet— Åhus— Kristianstad— Nyproduktion

Lungörtsvägen, HUS C lgh C2:3


Slutpris
1 270 000 kr

Tillhör projekt Brf Tallslätten i Åhus
Täppet— Åhus— Kristianstad— Nyproduktion

Tvåplanshus - 2 rum och kök, 55 kvm på plan 2

HAVSPÄRLAN ÅHUS VÄNTAR PÅ DIG!

Brf Tallslätten - GBJ uppför 32 bostadsrätter, 2 och 4 rum och kök, 55-87 kvm i sköna Åhus! I utkanten av sköna Åhus, i solig tallskog och med stranden på nära cykelavstånd, reser GBJ Bygg ett mysigt litet kvarter med enplanshus i länga och tre lägenhetshus i två plan. Husen ingår i den nya populära bebyggelsen vid Täppetleden som förbinder väg 118 med havet. Här bor du lugnt och komfortabelt, med allt det bästa av Åhus runt omkring.

Du får en lättskött och smakfull kvalitetslägenhet med en njutbar uteplats eller balkong. Om du vill trappa ner från ett krävande villaliv är detta ett fantastiskt tillfälle! Lägenheterna erbjuder två och fyra rum och är på 55 respektive 87 kvadratmeter. De är klokt planerade och inredda med topprodukter som kommer att ge dig vardagsglädje i många år framöver. Lägg därtill ett fridfullt och havsnära läge där strandlivet finns endast några cykelminuter bort.

Ostördhet och avslappnad gemenskap är ledorden för kvarterets gestaltning. Ett växthus i mitten inbjuder till samvaro och gemensamma aktiviteter, kanske startar du en liten odling tillsammans med grannarna, eller så har ni tea time i eftermiddagssolen? Allt medan tallskogen susar och havet kluckar bakom träden i öster.

MYSIG VILLAKARAKTÄR I ETT OCH TVÅ PLAN

Brf Tallslätten blir ett lågt och luftigt kvarter där enplanslängorna i mitten omgärdas av tre stilfulla tvåplanshus. Varje lägenhet har en egen uteplats eller balkong. En ställplats för bilen ingår också, liksom ett eget förråd. Lägenheterna på andra våningen nås via en trappa på utsidan.

FUNKISGLÄDJE MED VALFRIHET

De ljusa tvåplanshusen reser sig längs Täppetleden och innehåller åtta lägenheter vardera. De marint inspirerade entréerna med runda fönster och sidoljus nås utifrån, även på övre plan. Symmetriska fasader med vilsam fönstersättning blinkar mot den älskade svenska funkistraditionen.

Här har du många valmöjligheter! Du väljer mellan en fullmatad två på 55 kvm eller en maxad fyra på 87 kvm, bägge med balkong eller uteplats. I de större lägenheterna finns det även en extra WC, perfekt för den lite större familjen. Två av de 87 kvm stor lägenheterna på markplan har dessutom en avskiljbar del med pentry och egen ingång.

Något som alla lägenheter har gemensamt är den fina ljussättningen, halvöppna köket och de generösa förvaringsmöjligheterna

GEDIGNA MATERIAL MED MÖJLIGHET TILL EGNA VAL

Det är inte så ofta i livet man får flytta in i ett alldeles nybyggt hem. GBJ ser till att förlänga den sköna känslan genom att välja kvalitativa, tidlösa och gedigna material till inredningen. Samtliga golv i bostäderna har ett 3-stavs mattlackat ekgolv, undantaget entrén där man lägger lättskötta och snygga klinker. Badrummen är helkaklade och har en snygg och hållbar inredning. Köksinredningen och vitvarorna kommer från kvalitetstillverkare. Om du vill addera något efter egna önskemål finns ett tillvalssortiment att välja ur.

Köken kommer från kvalitetstillverkaren Ballingslöv och har vita luckor som standard. Du kan sätta din egna prägel på ditt nya hem genom det generösa tillvalssortimentet. Välj mellan flera luckor och kulörer, bänkskivor och exempelvis rostfria vitvaror. Dessutom väljer du själv kakel till stänkskydd.

Badrummen är kaklade och golven är belagda med klinker och bekvämt utrustade med komfortgolvvärme samt kommod och duschväggar från IFÖ. Tvättstugedelen med tvättmaskin, torktumlare, förvaring och arbetsyta kommer att bli en uppskattad detalj i din vardag.

Rummen har sköna golv av 3-stavs ekparkett förutom i våtutrymmen samt i entrén som har klinkers innanför ytterdörren. Du väljer själv kakel och klinker.

HÅLLBAR INREDNING MED HÖGKLASSIG FINISH

Entreprenören lägger mycket omsorg och eftertanke på de produkter som man väljer till inredningen. Finishen och material är genomgående högklassiga. Du får eleganta och tidlösa ytskikt, gjorda för att hålla i många år.


Boarea
55 kvm
Avgift
3 159 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-28

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna lägenhet på Lungörtsvägen såldes av oss 2020-09-28. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Lungörtsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.