Kvittenvägen 13

Kvittenvägen 13

Slutpris

9 000 000 kr


Åhus - Äspet— Åhus— Kristianstad

Kvittenvägen 13


Slutpris
9 000 000 kr

Åhus - Äspet— Åhus— Kristianstad

Med naturen som närmaste granne!

Med naturen som närmaste granne erbjuds här en perfekt villa för socialt liv med stor sällskapsyta där olika funktioner samsas i ett och samma flöde. Bostaden är ljus, öppen och med en famn som bjuder in naturen och skogen fullt ut. Speciellt i den stora sällskapsytan där kök, vardagsrum och matplats kamperar tillsammans på 66 kvm, flankerat av tolv meter glaspartier som vetter ut mot skogen - här kan man njuta för fullt av naturen utanför!

Rummets häftigaste del är den exklusiva köksdelen med den trevliga köks-ön att samlas kring. De svarta detaljerna i fönsterpartiets lister samspelar med takets ljusskenor och eluttag som alla är svarta.

Hela bostaden har vitvaxade ekgolv och väggarna är målade i en mjukt grågrön nyans som är en levande och harmonisk färg som ändrar uttryck beroende på om det är dagsljus eller kväll. Den vackra braskaminen sprider skön värme i hela huset.

Via skjutdörrar nås det generöst tilltagna altandäcket i etage med integrerat utekök och härlig utsikt mot skogen och naturen intill.

I övrigt rymmer bostaden tre sovrum varav master bedroom har badrum en-suit. Dessutom finns allrum som även går att använda till ett fjärde sovrum samt separat praktisk tvättstuga/groventré och ytterligare ett badrum.

Sammanlänkat med huset finns även garage med förråd.

Då byggnaden har energiklass B finns möjlighet till Grönt Bolån till en lägre ränta.

Varmt välkommen att boka privat visning!


Boarea/biarea
150/27 kvm
Driftkostnad
38 276 kr/år
Tomtarea
886 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-06-14

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna villa på Kvittenvägen såldes av oss 2024-06-14. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Kvittenvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.