Ankvägen 6 / Åhus-Täppet / Åhus / Kristianstad

Fritidshus med unikt läge, strax intill stranden i Åhus! Vi säger bara läget!

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea/biarea
93/16 kvm
Driftkostnad
21 800 kr/år
Tomtarea
905 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-02-23
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ankvägen såldes av oss 2020-02-23. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Ankvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus-Täppet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Ankvägen 6 på Åhus-Täppet finns nu möjligheten att gå på visning i ett insynsskyddat och charmigt fritidshus om 93 kvadratmeter. Huset har öppen spis, stora sällskapsytor och härlig atmosfär och erbjuder ett mysigt boende där man mer än gärna tillbringar såväl helger som hela semestrar.

Huset är vackert beläget på en lättskött trädgårdstomt med välskött gräsmatta, ett förråd och en vacker häck som skyddar mot insyn.

På Åhus-Täppet har du tillgång till bland annat badplats, sandstrand, badbrygga och vackra skogspartier. 100 meter från bostaden finns Åhus Beach, ett område som står under utveckling med strandnära boenden i toppklass och du tar dig enkelt till Havet (cirka 50 meter) samt till Stranden (30 meter).
Varmt välkommen till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.