Åvägen 64C / Åhus - Äspet / Åhus / Kristianstad

1 1/2-plans tegelvilla med vinterträdgård i Äspet!

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea/biarea
196/36 kvm
Driftkostnad
31 150 kr/år
Tomtarea
1 728 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-09-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Åvägen såldes av oss 2020-09-02. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Åvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Äspet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna generösa och trevliga 1 1 /2-plans tegelvilla belägen på toppenläge precis intill ån i Äspet. Stor trädgårdstomt med skyddade uteplatser i bästa sydvästläge. Väldisponerat hus med fina sällskapsytor som gjorda för härliga middagar och umgänge. Lyxig vinterträdgård med panoramafönster och kamin, vardagsrum med matrumsdel i vinkel, rymligt allrum med ryggåstak och synliga takbjälkar, kök med inbjudande matplats, 3 sovrum i bra storlek med möjlighet att skapa fler. På trädgårdssidan finns gäststuga som erbjuder extra sängplatser. Praktisk kopplad dubbelcarport och stenläggning av gatsten. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.