Barkborrevägen 33 / Täppet / Åhus / Kristianstad

Välskött enplansvilla där hela familjen får plats!

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea/biarea
121/7 kvm
Driftkostnad
32 354 kr/år
Tomtarea
845 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Barkborrevägen såldes av oss 2020-03-07. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Barkborrevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täppet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att förvärva en mycket fin och välskött 1-plansvilla i Åhus! På ett lugnt och barnvänligt läge med närhet till såväl hav och skog som all service i centrala Åhus erbjuds denna välplanerade bostad från 2006 med underbara sällskapsytor. Man har fördelat kvadratmeterna på tre fina sovrum, ett helkaklat badrum, gästtoalett, tvättstuga med groventré, och resterande ytor i kök och allrum med öppen planlösning. Därtill finns ett härligt uterum att sitta och njuta i från tidig vår till sen höst. Vacker framsida med stensättning, garage och uppställningsplats för två bilar. Baksidan erbjuder en lättskött trädgård med en stenbelagd uteplats i västerläge samt en gräsmatta som bjuder in till sommarlek.
Villan är förbesiktigad och dokumenterad, vilket är en stor trygghet för ny ägare. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.