Bivråksvägen 7 / Åhus / Kristianstad

Smakfull 1 1/2-plans villa på toppenläge i Täppet!

Slutpris
4 050 000 kr
Boarea/biarea
167/25 kvm
Driftkostnad
31 738 kr/år
Tomtarea
953 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Bostaden är såld!

Denna villa på bivråksvägen såldes av oss 2019-09-06. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på bivråksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av bivråksvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På toppenläge med närhet till strand, hav och byns centrum ligger detta fräscha objekt. Villan är högt beläget i bästa västerläge på lätt kuperad trädgårdstomt på skyddad återvändsgata i populära Täppet. Smakfullt och stilrent utformad 1 1 /2-plans villa som är funktionell och praktisk med fina detaljer och kvaliteter. Härliga umgängesytor både ute och inne. Generöst ljust vardagsrum med uppmurad spis, inbjudande matrum, snyggt designat kök, fräscht allrum, hela 5 sovrum, helkaklade fräscha badrum. Carport med praktiska förråd och förvaringsmöjligheter. Ett objekt som måste upplevas. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.