Björnvägen 25 / Åhus- Östra Sand / Åhus / Kristianstad

Vinterbonat fritidshus på härligt läge!

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea/biarea
70/30 kvm
Driftkostnad
24 120 kr/år
Totalareal
1 067 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-06-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Björnvägen såldes av oss 2019-06-08. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Björnvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus- Östra Sand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trivsam vinterbonad Västkuststuga med gång- och cykelavstånd till havet. Permanentboende eller fritidshus - huset lämpar sig för vilket som. Björnvägen 25 imponerar!

Välplanerad och enastående planlösning som på sina ca 70 kvm rymmer två separata sovrum, ett stort och välplanerat kök med full maskinell utrustning och intilliggande matplats. Badrummet är helkaklat i stilrena färgval med skön golvvärme och vardagsrum har plats för stor soffgrupp. Från vardagsrummet finns utgång till det inglasade uterummet med golvvärme. Här finns plats för stora sällskap vid middagsbordet och om sommarhalvåret förlängs sällskapsytorna ytterligare med det vidbyggda trädäcket. Det är bara till att duka fram, tända grillen och bjuda in vännerna på en fin sommarkväll medan de sista solstrålarna värmer från väster. Skulle huset kännas trångt finns även en gäststuga på ca 30 kvm. Här finns ett rymligt allrum med ryggåstak och badrum med badkar, bastu och tvättmaskin. Den lättskötta och väl tilltagna tomten har gott om plats för lek och umgänge. Underbara miljöer för avkoppling såväl under den grönskande sommaren som under de kyliga delarna av året. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration