Bockvägen 3 / Åhus - Östra Sand / Åhus / Kristianstad

Arkitektritad villa eller fritidshus med en levnadsyta om 155 kvm på Östra Sand i Åhus!

Slutpris
3 300 000 kr
Referensnummer
139 603
Boarea/biarea
70/85 kvm
Driftkostnad
34 032 kr/år
Tomtarea
1 429 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med souterrängdel
Såld
2014-08-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Bockvägen 3 såldes av oss 2014-08-13. Se alla våra försäljningar i Åhus

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Östra Sand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välskött arkitektritad villa eller fritidshus med en levnadsyta på 155 kvm, 70+ 85 kvm med utmärkt öppen planlösning där både funktion och fina umgängesytor genomsyrar hela huset. Besiktigad. Kök, vardagsrum, bibliotek, badrum med dusch och sovrum om 70 kvm. Intilliggande vinterträdgård som nås via vardagsrummet om ca 27 kvm. Sovrum med eget badrum med bubbelbadkar och walking-closet om ca 30 kvm. I souterrängdelen om ca 28 kvm finner vi gästrum med eget badrum med dusch och pentry. Carport om ca 64 kvm. Havet och stranden når vi snabbt, promenaden tar bara drygt 1 minut, sen njuter vi av sol och bad! Varmt välkommen på en personlig visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.