Bofinksvägen 10 / Täppet - Åhus / Åhus / Kristianstad

Idylliskt fritidshus på toppenläge nära hav och strand i Täppet!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea/biarea
60/10 kvm
Driftkostnad
12 026 kr/år
Tomtarea
1 281 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2020-08-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Bofinksvägen såldes av oss 2020-08-21. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Bofinksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täppet - Åhus är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till detta idylliska fritidshus på toppenläge i Täppet! Här har du lugnet på stor naturtomt med omgivande tallar och endast en promenad eller kort cykeltur bort har du hav och strand. Du har Åhus hela utbud, all service och kommunikation inom räckhåll. Huset är beläget i bästa syd/västläge med flera sköna uteplatser. Det är ett välskött och charmigt objekt med många fina kvaliteter. Trevlig planlösning med generöst vardagsrum med öppen spis och fint ljusinsläpp, kärt kök, inbjudande sovrum, mindre rum samt fräscht badrum. På tomten finns gäststuga i bra storlek med 3 sängplatser. Ett tillfälle att förvärva en pärla! Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.