Eskadervägen 2

Eskadervägen 2


Åhus - Vattentornsområdet— Åhus— Kristianstad

Eskadervägen 2Åhus - Vattentornsområdet— Åhus— Kristianstad

Välskött och familjevänlig villa på populära Vattentornsområdet!

Välkommen till Eskadervägen 2! Här erbjuds generösa sällskapsytor för familj och vänner att umgås.

Genomgående är detta ett mycket välskött hus, med smakfulla färgsättningar som känns genuint hemtrevligt och dessutom med en praktisk planlösning. Entréplan erbjuder generöst vardagsrum i vinkel i öppen planlösning mot köket som har utgång till påkostat och rymligt uterum och uteplats i "rätt" väderstreck. Två bra sovrum, groventré/tvättstuga samt renoverat badrum finner man också på detta plan.

Ovanvåningen består av trevligt allrum med arbetsplatshörna och två fina sovrum samt toalett. Allrummet går även att dela av om man är i behov av fler sovrum.

En välskött och uppvuxen trädgård med fina stensättningen och grönska. Separat garage med förrådsdel finns också på tomten.

Sammanfattningsvis en villa i fint, välskött skick såväl invändigt som utvändigt. Mycket bra belägen i omtyckt område med närhet till all service såsom butiker, dagis, skola, busshållplats mm. Dessutom ett fint nät av cykelvägar och naturen och havet inom en promenad eller cykeltur bort.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
176/49 kvm
Driftkostnad
32 000 kr/år
Tomtarea
747 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-11-07

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna villa på Eskadervägen såldes av oss 2023-11-07. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Eskadervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad