Granvägen 27 / Åhus - Vanneberga/Täppet / Åhus / Kristianstad

Slutpris
2 303 000 kr
Referensnummer
57 744
Boarea/biarea
123/120 kvm
Driftkostnad
30 571 kr/år
Tomtarea
1 500 kvm
Såld
2014-11-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Granvägen såldes av oss 2014-11-06. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Granvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Vanneberga/Täppet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga och välplanerade villa med källare som genomgått flera kostsamma renoveringar på senare tid. Bla. finns här ett renoverat badrum från 2010, ett Marbodalkök från 2009, nytt tak från 2013 samt ny luft/vatten-panna från 2009.

Trivsamt och barnvänligt läge på lättskött hörntomt invid grönområde med närhet till dagis, skola, allmäna kommunikationer samt övriga bekvämligheter. Garage, förråd och vedbod finns också på tomten. Välkommen på visning av denna familjevilla!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.