Gräslöksstigen 6 / Åhus - Vanneberga/Täppet / Åhus / Kristianstad

Slutpris
1 820 000 kr
Referensnummer
160 335
Boarea/biarea
160/15 kvm
Driftkostnad
23 623 kr/år
Tomtarea
1 120 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-09-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Gräslöksstigen 6 såldes av oss 2014-09-17. Se alla våra försäljningar i Åhus

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Vanneberga/Täppet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga och välvårdade villa som genomgått flera kostsamma renoveringar på senare tid. Bl.a finns här två nyrenoverade (2014) badrum, Ballingslövskök, 4-6 sovrum, allrum, vardagsrum mm. Trivsamt och barnvänligt läge på lättskött tomt på återvändsgata invid grönområde med närhet till dagis och skola. Carport, förråd och lusthus finns också på tomten. Villan säljs förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel. Välkommen på visning av denna fina familjevilla!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.