Harkranksvägen 30

Harkranksvägen 30


Täppet-Åhus— Åhus— Kristianstad

Harkranksvägen 30Täppet-Åhus— Åhus— Kristianstad

Nu har du chansen att förvärva en riktigt välskött 1 1/2-plansvilla belägen på en hörnstomt i populära Åhus, med närhet till havet och fina stränder. Här får du ett boende med väl genomtänkt planlösning, öppna ytor och gott om plats för hela familjen.

Huset är på totalt ca 153 kvadratmeter och rymmer idag 3 sovrum, fler kan fås för den som önskar det vilket gör att det passar extra bra för dig som har en stor familj eller om ni önskar gästrum eller arbetsrum. Dessutom finns två badrum, så du och din familj slipper trängas när ni ska göra er i ordning på morgonen.

När du kliver in genom dörren möts du av en härlig rymd med öppen planlösning mellan vardagsrum, hall och kök. Ljuset flödar in genom fönster från flera håll och ger en lantlig och charmig känsla till rummet. Perfekt när kaminen eldas så sprider sig värmen härligt i rummen. Gott om plats för en större soffgrupp och en matplats för många gäster. Från matrummet så nås den fina uteplatsen med trädäck och närhet till trädgårdens alla ytor.

Köket är väl tilltaget och erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Här finns alla moderna bekvämligheter som du kan önska, spis, kyl och frys i fullhöjd samt diskmaskin.
Strax intill köket finner vi tvättstugan och groventrén.

På övervåningen finns två fina sovrum, allrum med takkupa och ett badrum. I allrummet kan du njuta av utsikten över omgivningarna.

Garaget och förrådet ger gott om plats för både bil och annan förvaring. På tomten finns även en stor gräsmatta som passar extra bra för barnen att leka på eller för att bjuda hem vänner och grilla tillsammans.

Läget är perfekt med närhet till såväl hav, strand och natur som restauranger och byn. Här har du verkligen chansen att bo i ett trivsamt och lugnt område med allt du kan önska inom räckhåll. Huset passar både dig som letar permanentboende men även för dig som letar fritidshus modell större, kanske generationsboende?

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
153/37 kvm
Driftkostnad
49 323 kr/år
Tomtarea
702 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2024-01-19

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna villa på Harkranksvägen såldes av oss 2024-01-19. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Harkranksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad