Indensvägen 20

Indensvägen 20


Åhus - Äspet— Åhus— Kristianstad

Indensvägen 20Åhus - Äspet— Åhus— Kristianstad

Spännande villa på Äspet i Åhus!

Nu finns möjligheten att förvärva ett läckert hus byggt 1973 i 1-plan med sutteräng i Åhus på Äspet! Villan bjuder på Tyrolerlik stil och har generösa levnadsytor. Sutterängdelen bjuder på hall och entré, allrum med vackert murad öppen spis, wc, sovrum, möjlighet för badrum och bastu, tvättstuga/kök. Flera stora förrådsutrymmen samt vidbyggt garage. Ovanvåningen har en modern öppen planlösning där köksdel, matrum och vardagsrum möts i fin harmoni med mycket ljusinsläpp via alla fönster. Öppet till nock med läckert innertak och synliga bjälkar. Vackra breda golvtiljor i trä. Vi finner två sovrum, klädkammare och badrum. Huset har många fina uteplatser och magisk insynsskyddad trädgård vid husets baksida, här sitter man "litet på höjden" och njuter skönt och insynsskyddat med havets brus nära och talltopparna svajande intill.
Byggrätten för fastigheten är 20% av tomtytan, dock högst 250 kvm (bruttoarea 300 kvm) , 2 plan. Villan har underhålls samt renoveringsbehov men erbjuder en fantastiskt möjlighet till ett framtida boende i Åhus på Äspet! Villan är besiktigad och säljs med friskrivningsklausul.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka en personlig visning!


Boarea/biarea
167/84 kvm
Driftkostnad
11 088 kr/år
Tomtarea
1 229 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2023-12-16

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna villa på Indensvägen såldes av oss 2023-12-16. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Indensvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad