Infartsvägen 46 / Åhus - Centralt / Åhus / KRISTIANSTAD

Marklägenhet i centrala Åhus!

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
90,5 kvm
Avgift
5 148 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 1
Såld
2017-12-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Infartsvägen såldes av oss 2017-12-01. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Infartsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fantastiska trerummare i markplan i attraktiv gavellägenhet med radhuskänsla! Genomgående för lägenheten är ekparkett mot ljusa ytskikt vilket skapar en neutral bas och gör det enkelt för nästa ägare att sätta sin prägel. De cirka 90 kvm är fördelat över två bra sovrum, badrum med tvättsektion, kök i klassisk vit inredning där matplatsen får sin givna placering invid fönstret. Vardagsrummet är stort och rymligt, de öppna ytorna ökar det sociala samspelet mellan familj och vänner och det finns plats för både matsalsmöblemang och en stor soffa att slänga sig i. Sommarkvällarna förlängs i det inglasade uterummet som man kan njuta av långt in på hösten. Utanför finns en lagom stor gräsmatta att få lite grönt under fötterna och jord under naglarna. Behöver man bil så finns det parkering att tillgå samt en garageplats. Bekvämligheter så som mataffär, förskola och kommunikation finns ett stenkast bort. Ett perfekt boende om barnet är litet, eller kanske på väg ut. Men det kan också vara ett perfekt boende om man känner för att lämna villan och bosätta sig lite mer bekvämt. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration