Jöns Svenssons väg 8 / Åhus - Täppet / Åhus / Kristianstad

1-plansvilla på lugn återvändsgata i Åhus!

Slutpris
2 730 000 kr
Boarea
103 kvm
Driftkostnad
24 886 kr/år
Tomtarea
877 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Jöns Svenssons Väg såldes av oss 2019-09-13. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Jöns Svenssons Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Täppet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett lättskött och bekvämt boende i en mindre 1-plansvilla på lugnt läge på återvändsgata med närhet till såväl centrala Åhus som till hav och natur. Lättskött trädgård med uteplats åt sydväst för skön eftemiddags- och kvällssol. Med tre sovrum, vardagsrum, kök och badrum samt separat carport och förråd finns här allt man behöver. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.